En sportsko med rosa detaljer

Nu är det hög tid att fixa nya skor till barnen. De växer ju så det knakar nu när sommaren är här! Det är inte helt lätt med storlekar på nätet men jag tänkte chansa och beställa ett par barnskor. Sportskor för att vara exakt.

Dottern berättade nämligen idag att hon sprungit runt i kängorna på uteidrotten,.. say what? Ett par kängor med hål i sulan som hon vägrar kasta. Jag har försökt en gång, men på något sätt försvann dessa mystiskt ur papperspåsen…hrmpf!

Hon har ett par sportskor som hon kan ha än, men det är på fisens mosse. Men dessa hade hon tappat bort och antagligen inte letat speciellt bra efter heller. Vad är det med barn och karlar som inte kan leta? Och så frågar dem mig, och jag hittar oftast det dem letar efter direkt. Nog om det.

Ett önskemål var att det skall vara rosa eller turkos färg på. Så hittade jag dessa fina av märket K-Swiss som jag tänkte visa henne.

K-Swiss Bigshot Light Omni

Detta inlägg är i samarbete med Spartoo

4 thoughts on “En sportsko med rosa detaljer

Comments are closed.