The black Glossy Box

Snart kommer en ny Glossy Box, men vad innehöll förra boxen då. En svart box denna gång med rosa detaljer. Fokus var hår, hud och läppar.

 1. MARIA NILA Svensk hårolja med havtornsolja som bevarar hårfärgen, återfuktar och stärker. Smidighet och glans utan att bli fett. Gillas!
  Innehåll: MMMMM
  Design: MMM
 2. JABU´SHE Antirynkkräm reparerar åldrande och solskadad hud. Vid daglig användning fås finare lyster, mindre linjer och förminskade porer. Ojoj, så bra om den fungerar säger jag bara. Har endast provat den två gånger men den lär nog ta slut snart.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM
 3. MODELCO Läppenna som har det där lilla extra som ska ge ”plutet” och en illusion av fylligare läppar. Jag använder varken läppenna eller läppstift, men jag kanske provar nån dag för skojs skull. Vem vill inte ha 3D-läppar!…
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMMM
 4. BATISTE Torrschampo som ger håret en nytvättad känsla. Det stämmer faktiskt och den är nog snart slut. Perfekt när jag vissa mornar känner att jag nog borde tvätta håret men inte hinner. Ett minus då doften kunde ha varit lite fräschare, och en lite roligare design.
  Innehåll: MMMM
  Design: M
 5. MODELCO Läpp och kindpiffning i form av rosiga kinder och fin färg på läpparna. Jag har inte duttat på den här gelformulan på mig själv än. Kanske skulle ha gjort det till påsk.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM