Röda mattan

Dags att skriva lite om senaste Glossy Box eftersom det snart kommer en ny! Den här hade temat ”The Red Carpet Box”. Jag är inte redo för den röda mattan, och kommer nog heller aldrig få gå på en sådan. Hur som helst så i brist på tid och engagemang har jag endast provat två av dessa produkter än så länge.

 1. Smile Lab ”Whitening strips” ska ge dig vita och fräscha tänder samt bättre munhygien. Jag är jättenyfiken på dessa men har inte vågat prova. Om någon har provat dessa så får ni mer än gärna berätta om det!
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 2. The Body Shop ”Foaming Facial Wash” är ett löddrande ekologiskt skum som rengör och lämnar huden mjuk, med innehåll av babassuolja från Brasilien. Den här är snart slut och huden blir verkligen mjuk och jag känner mig fräsch och ren ända ner i porerna.
  Innehåll: MMMMM
  Design: MMM
 3. Da Vinci Cosmetics skimrande mineralögonskugga. Färgen ”Earth”. Har inte testats ännu.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 4. Trind ”Nail Repair” förstärker och bygger upp nagelns naturliga styrka. Bra för tunna och sköra naglar. Känner inte att jag behöver prova den här än, och det kändes lite jobbigt att man skulle använda den två veckor i sträck, och ta bort det gamla lagret innan det nya varje dag och hej och hå.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 5. Jelly Pong Pong ”Lip Blush” är nylanserad med bivax som gör läpparna mjuka och återfuktar, samt ger en fin färg. Jag har provat den här bara för skojs skull. Läppstift är inte min grej och den torkades bort lika fort som den kom dit. Fin färg för de som passar i den. Tog dock med mig den till Bieberkonserten ifall dottern skulle få för sig att skriva något i ansiktet…men så blev det inte. Hon hade ju redan en tatuering på kinden också.
  Innehåll: MM
  Design: MM

Är det någon av er som fått denna Glossy Box så får ni gärna berätta vad ni tyckte.

The Red Carpet Box