Paket från H&M

Idag fick jag ett sms, ett sms från H&M. Det är ju inte första gången den här månaden kan jag säga. Mannen blir nog galen på mig snart när jag hämtar paket från H&M i tid och otid. Men är det bra pris så är det och då måste jag passa på, särskilt när det gäller H&M Home.

I mitt förra paket hade jag beställt gardinlängd, påslakanset, gästhanddukar och dessa två muggar med en ursöt tvättbjörn på. Som ni märker så står det blandade koppar i skåpet, jag gillar att blanda!

Från vänster COFFEE mugg, köpt i butik på Gotland men såg dessa på Gekås Ullared också. DOZO mugg, Lagerhaus. Tvättbjörn mugg, H&M Home.

I nästa paket finns en jacka och byxa till Emmis,..och…kuddfodral!! Ingen kökshandduk denna gång.

Blandade muggar

2 thoughts on “Paket från H&M

  1. Kul med nytt!!! :-)

    Jag gillar också att blanda – fast jag letar mitt udda-porslin på loppis/secondhand. Gamla blå/vita porslinstallrikar i alla storlekar och sorter är det som jag jagar just nu – fast det är inte helt enkelt att hitta såna som är tillräckligt fräscha för att man verkligen ska vilja använda dem… <:-) Men tids nog hoppas jag få ihop en sådan duglig "servis".

Comments are closed.