Tunt klädd i favoritjacka

Men ååå,…se vad jag fann på Pinterest. Lisa-style a lot! Tänk när våren kommer och vi kan börja gå i lite tunnare kläder. Jag kan ta fram min favoritjacka som påminner om denna. Hela outfiten är ju supersnygg tycker jag.

Har ni något favoritplagg som kommer fram till våren?

4 thoughts on “Tunt klädd i favoritjacka

  1. Idag var det iallafall ganska varmt ute mitt på dagen – när solen sken och man stod i lä vänd mot den. :-) Så… Våren kommer närmare för var dag, även om man ibland undrar när det snöar som värst.

  2. Jasså, du fyller också jämt snart :) Hoppas inte du råkar ut för samma ”kris” som jag :)
    När jag sökte skäggisar var det många som hade dem och katter ihop. I affären sa de att de ibland gick och åt ur katternas matskålar, när de blev stora alltså. Just nu är de så små och mina båda katter ser dem nog mer som lovliga byten. Men när det kommer en halvmeter skäggagam kravlande på golvet kanske det är en annan sak *ler* Tanken är väl inte att ha dem ihop.
    Ha en fin helg.
    kram kram Malin

Comments are closed.