Om dagarna som gått

Godkväll! Redan torsdag. Vi har varit hemma två dagar jag och Emma. Fick ju hämta henne med magont i måndags och så var vi hemma en extra dag i hopp om att få träffa läkare. Men vi fick en bokad tid om en vecka eftersom hon har återkommande magont och yrsel.

Annars då!?…jooo just det. Jag har äntligen fått tillbaka min Samsung S3 som varit på reparation av sprucken skärm. Lämnade in den via Telenorbutiken och betalade 500 kr för detta. Vet att det kostar bra mycket mer på andra ställen. Så jag är happy och har återigen smidig tillgång till Instagram och Pinterest bland annat. Tjoho! Om någon vill följa så kan ni leta upp mig via menyn här till vänster.

Ikväll har jag gjort gulaschsoppa på nötfärs, den är jättegod!…om man nu följer receptet från Tinas Kokbok som jag tänkte göra. Dock fattades rotselleri, så jag tog palsternacka. Det fattades kycklingbuljong, jag tar grönsaksbuljong. Det fattades mejram och kummin, så jag tar spiskummin och cayennepeppar…och när jag tar burken med cayenne och skakar så ser jag ju!…att jag öppnat fel sida! Massor med cayenne överallt! Det borde inte finnas sådana burkar med två olika öppningar. Hur som helst, vi åt, flåsa och hosta.

Glossy Box har kommit!..och innehåller bra grejer som jag kommer skriva om i ett annat inlägg. Ska prova det lite först också så jag kan betygsätta bättre.
Förresten har ni sett dessa lampor jag såg via Pinterest, visst är dem sjyssta? Undrar om de skulle passa i köket ovanför barhänget kanske…