Cocolove for birds

Idag fick jag äntligen ut cocosnöten jag köpt till fåglarna. En halv kokosnöt med en god blandning fågelmat inuti, snöre och allt. Bara att hänga upp. Har även lite andra frön och bollar men spanar på ett fågelmathus på Clas Ohlson som jag tänkte köpa någon dag så jag väntar med den andra maten. Tusse får ännu inte gå utomhus och sitter och spanar i fönstret på oss. Han är nog den som får se fåglarna mumsa på kokosnöten mer än vi.

Fotot på Tusse tog jag utifrån igenom rutan så det är lite flammigt, men väldigt fint ändå tycker jag.

 

Foton tagna med Canon EOS 650d
EF85mm f/1.8 USM

6 thoughts on “Cocolove for birds

 1. Nån kokosnöt har jag inte – men det hänger ju ett halvt (eeh! Nädå, inte så-å-å mycket…!) vildsvin i syrenbuskarna härutanför, så jag tror fåglarna är rätt nöjda iallafall. De behöver fett/ister när det är kallt. Och så får de solrosfrön på andra sidan huset – lagom motion för dem att flyga däremellan!? :-D

 2. Tack tjejer!
  Jo, i kokosnöten är det någon typ av smörja som innehåller fett, frön och sånt. Säkert ister också, hoppas jag.

 3. Bilden på kissen är fantastiskt fin! Det är det du kallar ”flammigt” som gör bilden…ja förutom att kissen är bedårande söt!

  SÅ de äter kokosnötter! Kanske borde prova det! Tack för tipset!

  1. Tusen tack, kul att du hittade hit!
   Jodå, fåglarna gillade kokosnöten med blandningen inuti. Den är redan slut.

Comments are closed.