Hedvig-luggen

Jag vet inte om ni såg det i Instagram, men jag lade ut en bild där på mig själv. Nyklippt med lugg och allt! Jag har haft lugg förut men minns att det blev inte så långvarigt. Nu är jag alltså med lugg igen,…och först kändes det faktiskt helt okej. Är rätt så långsmal i ansiktet och inte blir det bättre när håret runt ansiktet blir för långt. Så jag ville prova på luggen igen. Sagt och gjort, klippetiklipp och där sitter den och kliar mot min panna. Rufsar till mina ögonbryn och känns allmänt jobbig.

Jag kan ju vänja mig, men något säger mig att jag kommer låta den växa ut. Så fort det blir lite mer längd i den så kommer jag nog föna, platta och tvinga den åt sidan. Det blev även lite ljusbruna slingor i håret också denna gång.

När jag kom hem och mötte Emma så sa hon -”Men du har ju Hedvig-luggen!”…och hon tänker alltså på en bok hon har läst som handlar om en flicka vid namn Hedvig. Här kan man köpa Hedvig!.. om någon är nyfiken på boken.

 

 

 

2 thoughts on “Hedvig-luggen

  1. Modigt! :-) Om jag har lugg eller inte beror på hur dottern tycker – det är hon som fixar med mitt hår, och hon får alltid fria händer. :-) Just nu har jag inte lugg. Vid närmare eftertanke har jag nog inte haft det på si så där 2 år. Ska eventuellt tolkas som att dottern inte tycker att jag klär i lugg!?

Comments are closed.