30 tals rockchic

Då var jag klar med min senaste teckning/målning. Det resulterade i att det inte blev som jag tänkt från början, och därav kommer det inte hända något speciellt med den här alls, som det ju var tänkt från början. Men så kan det gå, …bara att börja om. Hur som helst så här blev det. Får ni inte lite 30-talsvibbar, lite rockchic kanske?…

 

4 thoughts on “30 tals rockchic

  1. Alltid kul att få se dina färdiga alster! :-) Hur man såg ut på 30-talet vet jag inte mycket om, men om några år så kommer det ju ett nytt 30-tal så det här kanske är en liten hint om hur modet kommer att vara då!? ;-)

    För övrigt är det väl inte så ofta nånting blir som man från början har tänkt sej, vare sej det handlar om en teckning eller om livet i största allmänhet. Men för det mesta blir det (tack och lov!) bra ändå! :-D

    Ha en fin dag!! :-)

    1. Hehe, nä det vet inte jag heller,..men visst skulle det kunna vara 2030. Ja, vi säger det :)

Comments are closed.