Svart och rosa bland annat

Igår mina vänner då var det fredagsmys och soft framför en film. Jag lagade en riktigt god hel ugnsstekt kyckling med citron och örtkryddor. Till det cous cous (stavas..?.), gjorde sås på skyn och en sallad. Till filmen blev det vindruvor och lite rött. Idag gick vi upp i skaplig tid och åkte, alla utom William som hade en övernattande kompis här, vi till Nora. I Nora hade de klädbytardag i en skola. Klassrumen var indelade på storlek, skor och diverse till bra priser.

Mannen fyndade Converse som var som nya. Till Emma blev det tre tröjor och två vinterjackor. Jackorna var också riktigt fina fortfarande. Bland annat den hon har på bild, samt en annan i en större storlek ännu finare än den rosa,..och mer tålig skulle jag tro. Ett par fodrade stövlar fann vi till henne också. Efter det fick det bli en tur på Ikea och i gallerian. Emma passade på att klippa topparna, hon ska ju spara ut håret nu,..och blev riktigt nöjd med klippningen, engångsslingor och fläta i luggen. Jag chansade även att köpa hem ett par tröjor till William,..och kan ni tro?…de dög!

 

...