Stort frågetecken…

Alltså vad händer?..nyss när jag publicerade senaste inlägget så skickas jag vidare från min egen sida till någon jävla reklamsida! WTF…nä, jag orkar inte med något mer strul just nu när jag äntligen fått ordning på bloggen.

Någon som vet varför det blir så?…och meddela gärna om det händer när ni går in här.

Over and out….zzzznark!

 

6 thoughts on “Stort frågetecken…

 1. Det där med reklam blir bara värre och värre på Internet. För tillfället är jag förföljd av Zalando (skor på nätet), och det beror väl på att jag googlade en del på gummistövlar i förra veckan när jag kände att jag tvunget måste köpa mej ett par såna. Vid det här laget vet jag åtminstone att Zalando INTE ska få leverera några såna!! SPYR snart på deras himla reklamloggor, som alltså blippar upp precis överallt!! 8-X

  1. Ja det är inte roligt,..jag skrev ovan att jag hittat trojan och satt popup-fönster på ”hög”. Jag hoppas att det kommer att fungera nu.

 2. He-He! Trodde jag skulle hamna på Zalando nu, eller nåt sånt – men jag är faktiskt fortfarande kvar på din bloggsida efter att ha skickat iväg den förra kommentaren! :-D

 3. Usch vad retligt när det tekniska strular så där!! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig…har ingen aning om varför det blir sådär…
  Hoppas du får rätt på det!

  Kram Cecce

 4. Jag blir inte heller ivägskickad till en reklamsida däremot står din sida och snurrar och ”väntar på adnoble.com”

  1. Tack för att du delger!
   Ikväll gjorde jag en rensning i datorn och den hittade trojan. De skall vara borta nu. Men däremot blir det som du säger den snurrar ett tag och vill öppna ett popup-fönster. Hade inställning på mellan men ändrade till hög. Vi får se om det fungerar.

Comments are closed.