Sotis vs Tusse

Ikväll har vi engagerat oss i dessa två filurer. Första mötet…Sotis vs. Tusse. Det hela gick förvånansvärt bra och Sotis har varit riktigt snäll. Stirrat, morrat och småpratat och sagt sitt men inte mer än så. Han har till slut gått ifrån Tusse. Tusse följde efter och efter en stund blev han mer nyfiken och istället för att kuta rygg gick han fram och nosa Sotis rakt på näsan. GRRRRRMORRORRRRR,…hör man långt nerifrån Sotis magmun. Då backa Tusse och lade sig ner och sedan har de legat där och stirrat på varandra.

Tusse har orienterat sig, lekt av sig, gått på lådan, ätit och druckit. Även sovit i ryggläge och visat hela paketet med risk för censur. Verkar som han trivs.

Nu har Sotis gått ut,..det regnar och vi tycker lite synd om honom. Tusse sover hos William just nu, men han lär väl vakna och röja runt här inatt…Tusse alltså. Imorgon ropar vi in Sotis och hoppas att han väntar på att få komma in som han brukar.

...