September garden

En soft söndag idag som har spenderats hemmavid. Emma fick ett ryck och möblerade om rummet vilket blev riktigt fint. Minns hur jag själv möblerade om mitt barnarum när jag var liten då och då. Riktigt roligt,..och som det behövs. Jag menar bakom bokhyllor, sladdhärvor och annat lurar en massa fina dammtussar. Det gjorde inget att solen tittade fram efter allt regnande för då såg vi ju dammet desto bättre istället.

Gick däremot ut,…nej det var ju igår förresten, oups!..och fotograferade lite i trädgården. Jag och vattendroppar ni vet…så fint! Men även fast jag höll mig inomhus idag så har jag gjort lite nytta också och städat vårt lilla residence.

Imorgon! Oktober…vart tar tiden vägen?.

 

September garden
Japanese grass
...
Foton tagna med Canon EOS 650D
EF85mm f/1.8 USM
..
.