Olika webbläsare

Ikväll myser jag framför brasan med en Chai Latte,..mycket sött men gott. Jag har även provat att surfa på min blogg i våra datorer här hemma. Har nämligen upptäckt att i en viss webbläsare så visas mina foton på ett märkligt fult sätt. Så om jag förstått det här rätt och ni använder Internet Explorer 8 ser det inte speciellt snyggt ut kan jag säga. Fotona blir liksom ihoptryckta på något konstigt sätt, men öppnar man upp dessa i bildspelet så ser de ut som de ska.

Jag vet inte varför det blir så där, om det beror på mitt tema i wordpress återigen eller något annat.  Men jag känner att eftersom det fungerar med den nyare webbläsaren Internet Explorer 9 så ska jag nog inte lägga ner alltför mycket energi på detta. Jag vet inte,…vad tror ni? För den delen kanske många använder sig av Firefox också, och där har jag ingen aning om hur min sida ser ut. Vilka webbläsare använder ni som kikar in här och hur ser sidan ut hos er idag?

Nu tänkte jag kolla ikapp på Hollywoodfruarna som jag missade igår…later!

Jätteprästkrage
...

			

2 thoughts on “Olika webbläsare

  1. Ja, usch, jag upplever samma problem med IE. Oskarpa kanter runt både text och foton och bilderna ser verkligen inte lika fina ut som i Google Chrome eller Firefox. Just nu använder jag Firefox och bilderna på din blogg ser fina ut :)
    Ha det gott!

Comments are closed.