Nykomlingen

Imorgon! Yes, imorgon då kommer han. Nykomlingen. Hankatten med många namn. Sotis bästa vän hoppas vi. Tusse/Charlie. Vi är lite oeniga inom familjen vad den här lurviga pälsbollen ska heta. Tusse…Charlie…Tassimo…Cappuccino…Cocos… Snickers…Strössel…hm, ja de sista är kanske lite uppåt väggarna men han är ju lite chokladbrun så jag gick loss på chokladiga namn och kaffenamn bland annat.

Det lutar dock åt att bli Tusse och tufsig är han allt. Mamman är bondkatt och pappan är okänd men troligtvis är det en bondkatt det med, men kan ha varit en norsk skogkatt eller annat då min kollega som vi köper katten av sett en typ av sådan katt stryka runt i området. På bild ligger nykomlingen hos mamman och sina syskon. En kull på tre och nu är Charlie ( i Emmas ögon ) sist ut. Imorgon hämtar vi honom!

Visst vill man bara gosa ner fingrarna i denna tufsiga päls?

 

Tusse (Charlie)
...

2 thoughts on “Nykomlingen

    1. Jag och EMma tyckte Charlie lät busigt,..men ”kärt barn (katt) har många namn” brukar det så fint heta :)…

Comments are closed.