I septemberrabatten

Fortsätter med lite trädgård. Idag har jag och Emma slitit och kapat hallonbusken ner till fotknölarna,..nej inte riktigt men nästan. Får ta det sista en annan dag, vill nämligen inte ha mask i hallonen igen. Vi har även tagit bort små trädskott som sticker upp här och där, burit bort det och en himla massa gammal jord. Tungt! Fyllt på ny jord i rabatten vi utökade för ett tag sedan. Planterat japanskt gräs, liljelökar och alliumlökar samt hortensia tryckte vi ner där också. Sen kom min pappa och så klöv vi en funkia mitt itu som han tog hem till sig,..där tog vi i så skyffeln sprack.

Klematisen  är helt fantastisk på nära håll och är på väg att blomma ut. Sen är det mera grässorter och rudbeckia i bakgrunden, sist ser ni en blomma vars namn jag glömt. Känns det igen…vissa sorter minns jag bara inte.

 

Klematis jackmanii
Wilted klematis
Japanskt gräs


			

One thought on “I septemberrabatten

Comments are closed.