Mysiga Smögen

Vi har överlevt två nätter i Smögen. Ingen toppencampingplats hittade vi,..mer för ungdomar om man säger så. Men vi fick reducerat pris första natten när det var som värst så det var ju bra. Men ska ni campa och inte vill ha party party halva natten så ska ni inte ta den campingen som ligger precis innan Smögenbron på höger sida. Vi åkte dit med min svåger och svägerska, mycket trevligt hade vi ändå förstås, men ganska sömnlöst.

Vädret var blåsigt men annars helt okej. Det kom några regnstänk på lördagskvällen men sedan blev det uppehåll igen. Första kvällen strosade vi runt i Smögenhamnen och det är verkligen mysigt att gå där och titta på alla gigantiska lyxbåtar. I hamnen strosar en kopia av Jack Sparrow (Pirates of Caribbean).

Vi gick och köpte oss en varsin räksmörgås, jag och Emma delade på en räk- och kräftbaguette, smaskens! Vi åt vid tältet den kvällen, mysigt men som sagt väldigt blåsigt var det då. Ju senare på kvällen det blev desto mer fick vi pälsa på oss. Ååh, detta härliga campingliv…Nedan följer foton från första dagen i mysiga Smögen!

...
...
...
...
...
...