Att fota motocross är…

Gokvällens vänner! Osynlig i ett par dagar. Första arbetsdagen idag efter tre veckors semester,..känns sådääär. Lagom kul, rätt skönt…men trött efter sena kvällar. Sen gjorde det inte så mycket att det känns som höst utanför dörren,..hehe. Men det ska ju bli finare, och fint var det i lördags när vi var på Örebros motorstadio för att kolla när Williams polare tränade cross inför tävlingen som är om två veckor. Vi kommer dessvärre inte kunna vara med och heja när han tävlar, för då har jag min sista semestervecka och är bortrest med barna.

Hur som helst här följer lite sportfoton! Motocross! Det är ju bara så-å-å kul att fota! Mitt objektiv på 85 mm f/1.8 klarade det rätt bra faktiskt. Men det går alltid att få det bättre,..men jag är ganska så nöjd bortsett från en del störande saker i fotona, men absolut inte mättad. Det var riktigt fint väder den dagen och det dammade rejält, men det hindrar inte mig. Lite skit under naglarna har jag fått förr.

Vill ni se fler motocrossfoton tagna av mig,..klicka här, och här. Psst! Glöm inte förstora!

 

 

...


...


...


...


...


...


...


Alla foton är tagna med
Canon EOS 650D, EF 85mm f/1.8 USM

One thought on “Att fota motocross är…

  1. Jättehärliga foton! Din stil med detaljer och kort skärpedjup funkar super till motocross också ju!! :-)

    Jag tror det funkar bra med en närbildslins på det objektivet, men kolla upp vad du har för närgräns. Om den redan från början är ganska kort (typ 30 cm) så blir effekten inte riktigt lika stor som om den är längre. Mitt 70-200-objektiv har en närgräns på ca 1½ meter, och när linsen kommer på kan jag krympa det till bara några decimeter. Och då blir det verkligen nära, när man har 200 mm inställt! :-)

Comments are closed.