Några varv i gallerian

Igår,…shopping i gallerian i fleeera timmar. In och ut i alla tänkbara klädaffärer. Även Lager 157 fick ett besök, utanför gallerian en bit bort. Jag hade ONT i fötterna på kvällen. På torsdag är det nämligen skolavslutning och det saknades ett och annat i barnens garderober. För enkelhetens skulle så delade vi på oss. Jag och William gick runt och mannen gick runt med Emma. Emma var i stort sett klar, men behövde skor. Williams garderob gapar rätt så tom, han växer ju ut allt innan jag hinner blinka. Samt att en del kläder bara försvinner!..ett par gråa mjukisar, helt nya, spårlöst borta…

Även om det tog en massa timmar i gallerian så är barnen nöjda och har hittat det de sökte. Emma fann två par skor! Ett par basketskor i svart och ett par riktigt snygga PUMA joggingskor. William hittade äntligen ett par chinoshorts, inte helt lätt men på Lager 157 fanns de. På JC hittade han en tröja och slängde några ord med personalen som han jobbade med på prao:n.

Inget till mamma dock,..men det gör inget. Däremot hittade jag den här tröjan senast jag handlade där med svägerskan. En söt lite halvgenomskinlig tröja på ONLY. En sån där kort och vid variant som är poppis nu. Alltså fotot, överexponerat så det bara ryker om det,…haha men den blev cool. Kolla in ögonen…i dare you!