Go´morron!

Godmorgon, uppe med tuppen. Idag följer William med oss på morgonen för han ska ut på praktik för en dag och kommer att få hjälpa till i klädaffären JC. Det ska verkligen bli roligt att höra hur han har haft det när den här dagen är över. Men nu måste vi snart åka så jag ska fylla min termomugg med kaffe,…ja den är nyköpt från Lagerhaus och jag ska ge den en chans till. Igår fungerade den inte så där jättebra, svår att dricka ur och det känns som att man spiller när som helst…om man nu inte har en redig överläpp att suga sig fast med men det har inte jag. Finns bild på den i mitt Instagram.

I rabatten – Allium! I love! Ni måste förstora…

Allium

2 thoughts on “Go´morron!

  1. Härlig lök!!!

    Dricker du kaffet i bilen medans du kör??? :-)

    Hoppas William gillar dagen på JC!

  2. Så vacker bild!

    Nja, har varit med någon gång för att försöka komma igång igen. Men jag har ingen teknik och ingen riktig glädje i det så det blir mest strunt. Men ja, det är en bra utmaning för att komma igång :)

Comments are closed.