Vinst x 2

Okej, så vi var alltså iväg med dottern på Schack 4-an som det heter. Även klass 3 som Emma går i fick vara med för att få ihop ett lag. Hemma hos oss tar vi fram schackspelet då och då och nu har barnen även övat i skolan en hel del inför turneringen. Det var hela 26 lag och Emmas lag kom 7:a. Ett tag låg de till och med på 3:e plats. Emma bidrog med sina två vinster, men även om de förlorade så fick man en poäng. Riktigt bra kämpat måste jag säga. Ett litet photoshoppat collage nedan…

 

3 thoughts on “Vinst x 2

  1. Vad kul! Grattis till Emma och laget! :-)

    Känns sunt att de får lära sej spela schack i skolan – kan nog behövas som motvikt till alla dataspel… :-)

  2. Hejsan

    Så mycket spännade och fint du har här på din blogg, och man får svårt att slita sig minsann :o)

    Jättefina bilder!

    Mvh Tammy

Comments are closed.