Sniggt på Ilva

I Malmö finns Ilva. Där hittade jag bordstabletter. Skulle köpa en kökshandduk också som var cool, men den glömde jag kvar på hyllan, typiskt förvirrade jag. En svart plastram fick det bli också, ramade in ett foto på vår lilla familj från bröllopsfotona vi tog i Thailand. Så köpte jag ju en servettring också…ja bara en. Eftersom jag samlar på mig lite olika servettringar som jag hittar här och där, det är kul att blanda. Sa jag att jag gillar kökshanddukar?…gärna från H&M Home…och att jag gillar servettringar…sa jag det?…

Snigga grejer på Ilva
 Servettringen

 

2 thoughts on “Sniggt på Ilva

  1. Åh, ser att du har varit i Malmö – och haft underbara dagar där. Vad KUL!!! :-) Den staden hoppas jag att jag kommer att kunna ”tåga” till i samma utsträckning den här sommaren som vad jag har gjort de senaste somrarna. Dvs med hjälp av ett tämligen billigt tågkort som gäller mellan 15/6 och 15/8.

Comments are closed.