No more utväxt

Igår var jag hos frisören i hopp om att få ordning på mitt hår sedan sist när det inte blev så lyckat. Det blev riktigt bra den här gången och jag behövde inte stå för kostnaden. Det känns riktigt skönt! Im happy! Fotot är taget i badrummet, inte helt lätt med ljuset där, men det ser mycket bättre ut nu. Jämfört med detta. Den här gången använde hon bara folieslingor, tunna i hela håret. Efteråt använde hon en violett toning, om jag inte minns fel, som satt i en halvtimme. Därefter blev färgen riktigt fin tycker jag. Precis som jag tänkt mig.

Tillägg: Morotsfärgen, eller den laxrosa som frisören kallade den, är nästan borta nu. Bara yttepytte kvar och det kan jag leva med. Har även köpt hårinpackning och silkesdroppar så nu blir det till att vårda slingorna ordentligt.

Nygjorda slingor

 

5 thoughts on “No more utväxt

Comments are closed.