Do you know…

Okej, jag försöker vänja mig…borde jag vänja mig? Eller…nä. Det silvriga schampot reducerar det gula, och det som nu är morotsskärt finns ännu kvar ungefär från halva håret och neråt. Jag vet att man får räkna med färgskiftningar om man är mörk och ska bli ljusare,..men de två första gångerna vi slingade så blev det inte så här. Det här var tredje gången och det hade även gått fem månader mellan senaste. Alltså först slingmössa och när frisören såg resultatet som var röööött så velade hon länge men bestämde sig slutligen för folieslingor, från halva håret och neråt för annars skulle utväxten ha blivit mycket ljusare menade hon. Jag tror också att den skarpa kanten som blev av folieslingorna nog gjorde det hela värre, så känns det.

Så nu ser det ut som jag fortfarande har utväxt sedan ett par månader lite här och där, det morotsskära fick jag inte med på bild. Helheten är inte så jäkla kul. Men jag har pratat med henne och jag får komma dit igen nästa vecka och så ska hon försöka få ordning på det. Förhoppningsvis ser hon själv att det inte blev så bra, och att jag slipper stå för kostnaden nästa gång.

Det är synd att det blev så här, jag vill inte vara den som klagar och för den delen så har jag varit nöjd alla andra gånger.

Is this a brand new hairdue?

You tell me...
Posted in jag

3 thoughts on “Do you know…

 1. Så trist när det blir så där. Hoppas hon kan hjälpa dig så du blir något nöjdare. Speciellt om du betalt en massa!! Håller tummarna för att det löser sig. Själv har jag aldrig slingat håret. Bara tonat det någon gång då och då.
  Hoppas du har en fin fredagskväll!

  Kramar

 2. Att vara missnöjd när an går från frissam (och när man dessutom betalat för det) det är inte kul!

  Hoppas det ska ordna upp sig eftersom du känner dig missnöjd.

  Ha en fin söndag

 3. Men det är ju så där det kan bli när man själv slingar hemma, och inte riktigt vet vad man håller på med!? Hos en riktig frisör på salong ska det där helt enkelt inte hända!? 8-X Och om det nu gör det iallafall, så inte sjutton ska du betala för det!!!

  Tråkigt… :-( Men du kanske har vant dej vid din nya look nu, och rent av börjat gilla den!? Kan man hoppas iallafall… <:-)

Comments are closed.