Visp visp

Härliga fredag friends! Vad har ni för er denna lite ruggiga kväll. Min android säger att det är -5 grader här och mestadels molnigt. Vi har haft upp emot -20 grader för någon vecka sedan tror jag det var. Barnen har börjat åka skridskor nere vid skolan. En olycka händer så lätt, och tjong i medaljongen så har Emma både fått en taggig skridsko i knät, och ett annat barns huvud rakt mot ögonbrynet. Emma har ont och kom i säng tidigt ikväll. Men först hann vi i alla fall baka lite inför kalaset imorgon. Vi har gjort en kladdig kladdkaka som kommer serveras med glass, eller vispgrädde om man hellre vill ha det. Det blev även såna där moccarutor, kärleksmums och allt vad dem nu kallas för. Så mumsiga!

Det var evigheter sedan jag bakade kärleksmums och dem blev riktigt bra ändå. Jag glömde dock ströbröd i botten på formen men det verkar som att jag kommer få upp dem ändå. Det återstår att se imorgon. Man kan ha kokos i botten också, men även det glömde jag,…men absolut inte kokos ovanpå! Den där bildtårtan ska hämtas imorgon. Vi hade ju tänkt ha den på söndagen men Emma har ångrat sig och vill ha den på kalaset, och det får hon ju såklart. Hon bestämmer!

Imorgon har vi lite tid på oss att pimpa huset med ballonger och annat. Halv 3 kör vi!

 

 

One thought on “Visp visp

  1. Åh, vad gott! Jag älskar allt chokladigt så det var fika helt i min smak. Önskar dock att jag skulle gilla äpplen och morötter mer än choklad…….

Comments are closed.