Klart och tydligt

 

På våra garderobsdörrar med magnetfärg och svarta tavlanfärg har Emma skrivit sin önskelista inför sin 10-årsdag. Klart och tydligt står det datastol, kläder, pengar, vantar. Jag vet att hon tidigare även sagt onepiece men dem verkar vara slut lite överallt. Vantar kan hon få när som helst, vet inte riktigt vad hon menar för vantar för hon har egentligen vantar. Datastol, och inte vilken som helst, tydligen mjuk med hög rygg.

Det lutar åt att hon kommer få en slant som hon önskar sig, lite kläder (som jag hoppas att hon gillar), ett spel till Nintendo DS och en hemmanyckel. Till den hemmanyckeln har jag köpt en sparvholk med nyckelring från bluebox.se. Själva nyckelringen är en visselpipa i form av en fågel som man hänger in i holken, en kul grej tänkte jag. Hemmanyckeln är även den designad med lite döskallar som Emma gillar, hoppas bara att vi valde rätt idag. Mannen hade nämligen lite problem med att komma ihåg exakt vilka Emma pekat på. Annars får väl jag ta den där pimpade döskallenyckeln och så får hon välja ny om hon inte gillar den.

Annars så är planeringarna inför festen, som hon själv uttrycker sig att det är, i full gång. Det lutar dock åt att bli en filmkväll med tjejkompisarna. Det ska bli ballonger i massor, kuddar, tända ljus och en bra film som inte riktigt är huggen i sten än vad det blir. Popcorn och glass med chokladtårta önskas.

Hysch pysch nu ni som möjligtvis läser här och vet vem Emma är!

Det som mer står lite längre till höger på garderobsdörren är skrivet i ett hjärta. Hennes favoritartister Selina Gomez, Justin Bieber, Hannah Montana och ”Sexy and i know it”…ja hon menar ju LMFAO. Det är ju också så att hon lyckas hitta den officiella videon på Youtube…har ni SETT videon? Amäää…jesus!

One thought on “Klart och tydligt

  1. Så härligt skrivet… Nä, har inte sett videon men undrar ju när du uttrycker dig jesuuus :)
    Låter som en perfekt kalaskväll… Mys m kompisar o film..
    Älskar dina piffade bilder.. Har blivit så inspirerad i fått mer energi till att pilla med fotona… So tank u

Comments are closed.