En kopp kaffe innan

Foto sommaren 2010

Men hej hallå här sitter jag nu äntligen med en kopp kaffe. Tack snälla för kommentarer sist om min nya header. Roligt att den uppskattas! Som jag slet mig blå för att få till den,…närå. Det går ganska så snabbt när fantasin är på topp som sagt.

Nu är det fokus på Emma och ikväll tänkte jag slå in Emmas presenter. Inbjudan är klar och har delats ut. Det blev en enkel inbjudan gjord i datorn, Emma pysslade ihop en bild i photoshop själv och så lite text och foto på det. Hon önskar sig en bildtårta och den kommer jag att beställa imorgon, fast den ska vi ha till på söndan och inte på kalaset. På kalaset blir det kladdkaka med glass och gottigottgott till filmen. Sa jag att jag beställt en fågelholk till hemmanyckeln hon ska få i present?…ja hur som helst så fick jag hem den där holken idag…såå pluttig men himla söt. Så jag pillar ner nyckeln i kartongen innan jag slår in den. Nu ska jag natta Emma, sen en dusch…later!

 

2 thoughts on “En kopp kaffe innan

  1. Sicket fint kort på mor o dotter… Japp, du skrev om holken innan o vet du vad jag kom på :) vi kan sticka till ilva när du är här.. gissar att du inte varit där förr då det bara finna här.. där har de massor av de holkarna som du köpt :)

  2. Vilket underbart foto på er två!!

    Och så ser jag du bakat surdegsbröd och blev såå sugen på att sätta en surdeg. Höll på med det tidigare och bakade en hel del men sen har det kommit annat emellan. Hm…måste ta tag i det igen:-)

    Headern du gjort är jättefin! Du är så duktig!!

    Kramar

Comments are closed.