Som en tornado

Igår kväll…drog en tornado igenom vårt hus. Vi byter rum och ni vet väl alla hur det kan se ut?…mycket riktigt, det är grejer precis överallt! Jag vet inte riktigt hur det började förutom att mannen hux flux köpte en begagnad bäddsoffa till William som han kan ha i sitt rum när kompisar sover över. Ibland blir jag så trött, får mannen för sig något så ska det ske med en gång. Så ut på Blocket och leta, första bästa soffa, billig…PANG den tar vi. Hyr släp och så drar vi, eller han drar för jag åkte på innebandy då. Sen att jag flikade in lite försiktigt att den är faktiskt apful! Kräk-gul och fläckig…gav han inte någon notis om. Det var en bäddsoffa och den var billig, thats it! Kunde hans öron sluta sig av sig själva så hade dem gjort det…

Sen stod det alltså en apful kräkgul fläckig soffa i vårt garage, och tyget är så där…bubbligt, alltså mönstrat..förstår ni? Äsch spela roll. Hur som helst så verkade sonen, William, rätt nöjd för den var ändå ganska skön att sitta i tydligen. *mutter mutter*. Sent igår kväll kom den in i hans rum,…tajt blev det, men vad gör det för en billig bäddsoffa?…

William höll med om att kan man klä om den så får vi gärna göra det. Han har beställt svart och den kommer att få svart tyg på sig med häftpistol, förutom kuddarna som jag faktiskt idag syr nya kuddfodral till. Syr syr syyyyr…med pappas hjälp för jag fixade inte undertråden.

Vi var på Ikea och köpte tyget. Dem rear ut det här tyget som William har som väggskynke i sitt rum bakom soffan nu. Det var 19 kr/m och det är väl taget som nya kuddfodral. Köpte dock för lite för det räckte bara till 2 av 4 kuddar ikväll. Så imorgon får vi köpa lite mer tyg och en ny matta på golvet önskas. Det ska bli intressant och se om jag kan få ordning på soffan, huvudsaken är ju att William är nöjd i slutändan.

One thought on “Som en tornado

Comments are closed.