…som en d r o g …

Oj, nu är klockan mycket, det märks att jag sov längre än vanligt i morse. Jag är mitt uppe i att googla penslar/brushes. Det är såå kul och jag hittar jättemånga balla penslar att leka med…det är nästan som en drog, jag kan inte sluta.

2 thoughts on “…som en d r o g …

  1. And I understand ya…
    Älskar dina penslar o dina moves med dem. Det räcker ju inte att bara ladda ner, man ska även ha smaken att kunna använda dem… Så som du.
    Du borde jobba med detta…
    Kram

  2. Ett ganska så outforskat område för min del, men det är ju en himla häftig grej. :-) Enda penseln jag använder är den jag likt ett stämpeltryck namnar mina foton med… Men får jag gott om tid nån gång så ska jag faktiskt försöka ta ett rejält nappatag med Elements överhuvudtaget, och försöka lära mej lite mer om allting i det bildbehandlingsprogrammet.

Comments are closed.