Lhasa apso – shih tzu

Varför är det så svårt att påbörja ett inlägg ibland, …och rubrik ska vi inte tala om, det är typ det sista jag skriver, en rubrik.

Ikväll har jag tagit mig i kragen och redigerat bilder från helgen. Vi var iväg till Stockholm för att hälsa på vänner. Dessa vänner har två hundar som jag berättat om förut, två söta blandras lhasa apso shih tzu. Dem är så söta och fotogeniska. Kolla in Turbo som håller i sin leksak, en platt överkörd räv, som piper…eller ja den pep en gång i tiden.

 

Eller båda två som linslusar. Kolla även in familjens vita julgran, den är rätt fin faktiskt,..hm nästa jul kanske man ska köpa en sån. Vi sov över där och barnen hade till och med tagit med sina stationära datorer dit för att LAN:a. Behöver jag säga att det blev sent?..

Nu ska jag gräva lite i Polly Rocks-påsen och lägga in mer ved i brasan. Ni får ha en skön kväll ni som kikar in här.