Plopp x 2

Emma 7 år

Efter ett besök hos tandspecialisten och två tänder fattigare är vi nu hemma igen. Ja det blev ju två tänder idag eftersom en mjölktand bredvid ändå skulle ha suttit lös efter att den riktiga tanden var utdragen. Lika bra att ta den också då. Precis som senast så tar bedövningen längst tid. Först en Alvedon, lustgas, bedövningssalva och vanlig bedövning tills tänderna sover. Därefter tog det 3 minuter för tänderna att lossna, jag väljer att titta bort då.

Emma är väldigt stark och säger knappt ett pip. Ej heller efteråt och hon somnade i bilen på vägen hem. Nu ser hon på filmen Sunes Sommar nerbäddad i soffan framför brasan. Det känns som att jag sett den filmen ett tiotal gånger, men ändå fick jag skrattfnatt nyss av pappan i familjen. Han är inte klok. Hur som helst, den 4:e och sista tanden är framtanden och hon fick välja innan jul eller efter jul. Hon valde innan, skönt att få det gjort tänker hon.

Jag har rotat lite i gamla mappar igen. Hittade den här bilden på Emma från 2009 då hon är 7 år och långhårig! Hon ser så annorlunda ut. Jag gillar den här bilden jättemycket och gjorde den svartvit.

One thought on “Plopp x 2

Comments are closed.