På läktaren

Idag är jag öm i rumpknotorna efter gårdagen på läktaren. Har även rätt ont i nacken också,…fasen vad klen jag är. Vi hade med oss pastasallad och frukt. Kaffet missade jag så det fick vi köpa, men mot slutet av dagen när matsäcken tog slut fick vi ändå handla dyra korvar och kakor,..jaja vad gör man inte för föreningslivet.

Med matcher kl 12, 14, 16 och 18 spelade dem i det stora hela riktigt bra, men bollen ville inte deras väg igår helt enkelt. William blev utvisad för första gången skulle jag tro,..till och med två gånger. Jag hängde inte riktigt med där men enligt honom själv var det slag på klubba och att han stod för nära vid frislag. De hade många chanser men det gick inte hela vägen tråkigt nog. Så kan det gå, bara att komma igen.

 

One thought on “På läktaren

Comments are closed.