Liten tillbakablick

Igår firade vi tre år som gifta så jag rotade fram lite foton från den dagen. Här står min lilla familj redo att åka till kapellet på Arlanda. Ett litet rum lagom stort för oss att byta ringar i, men även att få plats med närmsta släkten och smörgåstårta med bubbel. Ett par timmar efteråt gick vårt flyplan till Thailand.

Det var en stor dag för oss och jag minns hur vi velade fram och tillbaka hur allt skulle gå till egentligen. Men det blir ju bra ändå till slut. Sen att jag önskar att jag haft en annan frisyr och såna detaljer är ju inte så viktigt. Det är ändå kul att kunna ta fram foton så här och minnas lite. Inga bilder från själva vigseln nu dock för det har jag redan lagt ut förut. Ni får se ett par foton innan istället. Ser ni ringen i buketten? Förresten så firade vi inte dagen igår något speciellt mer än en puss och hemlagad köttsoppa till middag.

Mina fina
Ranunkel
 Vi fixar det sista

2 thoughts on “Liten tillbakablick

  1. Vilken bra idé o gifta sig på flygis o sen bara sticka iväg. Kan tänka mig att det blir en helt sjuk feeling. Först är man helt plötsligt gift o sen sitter man med familjen på ett plan till Thailand. Nått sånt skulle jag också kunna tänka mig…

Comments are closed.