Rost och smuts

Jag är på jakt efter inspiration för att få det där suget att måla snart igen. Här om dan försvann en pensel och alla färger. William hade tagit med sig det till skolan för dem hade ett litet projekt på gång om amazonas. Såg den målningen idag, riktigt bra gjord och hela papperet var utnyttjat i form av amazonasskogen, lianer och allt som hör till.

Hur som helst så är det nog färgerna jag gillar på dessa foton.

 webdesignerdepot.com

 

webdesignerdepot.com

6 thoughts on “Rost och smuts

 1. Hej o tack för titten! :)

  Jag har varit här o läst lite (okej massa) innan Levis föddes. Tror att jag skrev någon liten rad till dej då med… Tycker det är jättebra att det finns bloggar att läsa om spaltbarn. Jag vet själv hur jobbigt vi hade det när vi fick reda på spalten, o hur mycke jag letade efter någon vettig läsning om LKG. Utan resultat…

  Tack igen! Din blogg har hjälpt mej massa!

  Ps. Såg att Emma o Levis har samma plastikkirurg. Tycker att är den bästa som finns! ;)

 2. Höstens vemod… Tur att det är så vackert som det är – annars skulle man ju deppa ihop totalt! Gillar båda fotona!! :-)

 3. Svar: Ja, stanna på en motorväg för att fota ormvråkar kanske inte funkar så bra i domstolen sen, när man ska förklara den hiskeliga seriekrocken man orsakade då!? ;-) Men på landsvägen här hemmavid är det inte så mycket trafik, så jag har testat det där några gånger. Men det funkar inte! Så länge man kör kan rovfåglarna sitta still och helt oberörda på en högstubbe alldeles intill vägen, men bara man saktar in bilen det allra minsta så lyfter de… :-I

  Trevligt fredagsmys på dej nu!! :-)

 4. Vilka fina sotiga färger. Gillas!!
  Hoppas du kommer igång med din målning igen!

  SV: Åh, tack för din fina kommentar. Så snällt skrivet…det värmde!

  Kramar

Comments are closed.