Jag snubblar in här

Var är jag? Är det här min blogg…för jag snubblade visst in här av bara farten. Helt rutinmässigt och tittar på en blinkande markör. Hur stressande är inte den där markören egentligen? Nu är kl 22 och jag har äntligen en lugn stund för mig själv. Efter jobbet var det hem och käka lite mat för att strax därpå åka på innebandymatch. Efter matchen skulle de också ha föräldramöte med lite allmän info. Hem och vända i dörren för att åka ut med jultidningarna vi lovat lämna till kunderna idag. Väl hemma blev det duschning och nattinatti och nu sitter jag här och tittar på vår nya fina kamin som installerats idag. Kommer bli riktigt nice!

Eftersom det här inlägget inte blir så mycket roligare så bjuder jag på ett foto jag inspireras av. Har redan försökt mig på en illustration med kol utav det här fotot,…mnjaa jag får nog göra om det.

 

Cloud of memoirs by Andrey Yakovlev & Lili Aleeva

2 thoughts on “Jag snubblar in här

  1. Jo då, känner igen mig så. Det är nästan då jag inte vet vad jag ska göra om jag får en lugn stund över…det stressiga tempot känns nästan naturligt…
    Kolteckningen kommer bli finfina… Kan nästan se den framför mig… :)

Comments are closed.