Nu drar vi upp båten

Eller vi och vi, jag och Emma är hemma och myser denna lördag. Mannen får hjälp av morfar och William med att dra upp båten ur sjön. Sjön som har saknat vatten på säkert 50 – 60 cm i sommar, har gjort att det inte blivit så mycket fiske eller annat kul med båten under sommaren. Det var tydligen väldigt torrt samt att gruvan i närheten gör av med mycket vatten i sin produktion. Så båten har ordagrant stått på torra sjöbotten länge, men nu har det stigit så pass att vi kan ta upp båten i alla fall.

 

 

Men som tur var hann vi nyttja båten med fiske och ha lite kul innan vattennivån sjönk så drastiskt. Se bara på dessa bilder från juni. Vi får hoppas att det inte blir likadant nästa sommar för det vore ju tråkigt.

Klicka för större!

One thought on “Nu drar vi upp båten

Comments are closed.