Människans girighet eller vad?

Det är ofattbart men högst verkligt detta som hänt Stefan Liv och hans lag i senaste flygkraschen. Det går knappt att greppa men så fort jag läser om det fylls ögonen av tårar och jag kan förstå hur svårt anhöriga måste ha det nu. Vi är många som känner med er!

Dessa unga talangfulla människor med hela livet framför sig med familj och barn finns inte mer! Jag blir arg och ledsen, arg på mänskligheten som låter ett flygplan i sådant skick få vara i trafik, med ett certifikat som går ut 1 oktober!? Varför, varför sätter man ett sådant flygplan i luften?…ett flygplan som använts sedan 1993. Skrämmande.

Så är det ju också 11 september idag, tio år sedan terrorattentatet i USA. Men inte bara det, den 11 september är en dag fylld med många tragiska händelser. Hur kan människan bli så ond? Jag finner inte mer ord, det känns tungt nu.

One thought on “Människans girighet eller vad?

  1. Usch ja…det finns så mycket man inte förstår. Tragiskt är vad det är. Håller med dig och känner likadant.

    Tusen tack för awarden:-)!! Så kul! Jag tar den med mig in i veckan!

    Hoppas du har en fin söndag!

    kramar

Comments are closed.