Goal!

Trots regn och förlust spelade grabbarna riktigt bra idag!

Kul att se och roligt att för en gångs skull titta åt rätt håll när sonen gör mål, och få till en bild samtidigt. Lycka! Vi hade med oss ett stort paraply i regnbågens färger, men det regnade som tur var inte hela matchen. Däremot var det riktigt kallt i luften idag och jag kände att både mössa och vantar hade suttit bra. Vi åskådare springer oss inte varma direkt.

 

 

7 thoughts on “Goal!

 1. Kul med fotboll och att man lyckas fånga ett mål på bild är ju lycka!
  Kram
  BloggMamman- en blogg om BloggMammor, står det ngt om dej idag?

 2. Härligt att du fick målet på bild också! :-) Ibland har jag kameran med mej när dottern spelar, men sist fick den ligga kvar i väskan hela matchen. Efteråt kunde jag bara konstatera att det hade varit dotterns bästa match den här säsongen med ett mål och två målgivande passningar. Så det kunde ju ha varit värt att dokumentera lite… Men precis som ni, så FRÖS vi!! Och då blir man inte så fotosugen… <:-)

  Ha en fin tisdag! :-)

 3. Vilka härliga bilder. Det är sannerligen inte lätt att ta bra bilder på rörligt folk, men du har lyckats!!

  Skäms lite..har fortfarande inte gjort awarden…men den kommer:-)

  Kramar!!

 4. Ja jag blev verkligen glad över teckningen imorse=)
  Fina bilder du tagit. Svartvitt är grymt snyggt.
  Gör du ramen själv?
  Jag gillar när bilden är lite böjd. Om du inte gör den själv kanske du kan bjuda på litet tips vart man kan hitta/köpa den?

  Ha en trevlig fortsättning på tisdagen!

  1. Ramen gör jag själv i photoshop, jag kanske skulle kunna göra ett inlägg om det nån dag.
   Själva böjningen och skuggningen av ramen är inlagt i själva wordpress-temat jag använder mig av. Jag kan välja att ha den eller inte i varje inlägg.
   T.ex när jag gör mina photoshoppade varianter så tar jag bort ramen för jag vill att det ska smälta in i den vita bakgrunden, då det är en png-fil.

Comments are closed.