En katt i skåpet

Kattbus

Här om dan stod jag i köket och lagade mat i vanlig ordning. Sotis ligger på mattan och myser. Öppnade ett skåp och tog fram rapsoljan, vänder mig om för att fortsätta laga mat. Plötsligt hör jag ett klirr bakom mig och får syn på Sotis halvvägs in i skåpet. Vanligtvis brukar han lyssna på mig när jag säger till honom med olika typer av ljud, men inte nu inte. Något var mycket intressant inne i skåpet. När jag fått ut honom därifrån ser jag längst in i skåpet, ett paket kattmynta! Så han kände alltså lukten från skåpet ner till golvet där han låg. Han blev ju galen förstås och låg sedan på mattan en bra stund och rullade runt som en hund, och började leka med mattan. Jag tror jag ska ta fram symaskinen i helgen och sy han en leksak med kattmynta i. Men har ni några ideér på hur den ska se ut?..jag är inte den som syr vanligtvis.

3 thoughts on “En katt i skåpet

  1. Lycka till med handarbetet och när du är färdig med det så har jag en liten award till dig att ”hämta” hos mig ;D

  2. Nina – Vad roligt, kollar in det senare.
    Smäm – Jag vill också kunna sy ;) Inte min starka sida om man säger så…

Comments are closed.