2 thoughts on “Cross

  1. Har grabbarna redan tröttnat på cykelcross…? <:-)

    Jag förstår i och för sej om de lockas mer av maskiner som brummar och går så mycket fortare, men hu vad man är nervös när de kör! (Iallafall jag är det…) Det händer alldeles för många läskiga olyckor i den där sporten. :-/ Sonen har haft ett antal crossar, fast aldrig tävlingskört med dem. Kändes bra när han la av med dem och började med folkrace istället. Framförallt är det mycket (och då menar jag MYCKET!!!) billigare att laga en kvaddad folkracebil än en cross med motorhaveri! ;-)

    Lycka till med redigerandet av crossfotona! Ser fram emot en visning av dem här i bloggen sen. :-) Som fotomotiv är ju crosskörning definitivt en höjdare!!

    1. Du den där bmx-banan har stannat upp tyvärr. Det kom sommar med semestertider och andra händelser som satte käppar i hjulet. Mycket synd, men jag hoppas att det ordnar sig till våren för det verkar vara kört nu.
      Crosskörning som fotomotiv är garanterat en höjdare, och nu har jag lagt ut dem.

Comments are closed.