Awardmottagare

En award kom till mig från Nina och som awardmottagare har jag ett uppdrag på fem frågor, samt skicka awarden vidare till fem bloggar med mindre än 100 följare. Here it goes…

Varför började du blogga?
Mycket för min egen skull. Jag behöver skriva av mig och blogga är ett fantastiskt roligt sätt. Som en öppen dagbok där jag välkomnar andra bloggare/nätvänner/släkt. För att bli inspirerad och få inspirera i den mån jag kan.

Vilka bloggar följer du?
Jag följer en hel del både via bloglovin och många andra som inte har bloglovin, säkert ett 50-tal stycken. Jag tycker om livsstilsbloggar för livet handlar om så mycket mera än till exempel bara fotografering/mode/konst. Jag kan inte förhålla mig till enbart en kategori, det går inte för jag har försökt. Sen så är jag ofta ute och letar efter nya intressanta bloggar.

Vilka favoritfärger har du?
Svart, vit och ibland lyckas jag få in lite färg i garderoben…och på nätet ;)

Vilka favoritfilmer har du?
DRAMA, finns massor (The kings speech, Marie Antoinette). En och annan thriller eller en hysteriskt rolig komedi.

Vilket land drömmer du om att få besöka?
USA

Dessa bloggar skickar jag awarden till, mindre än 100 följare eller ej (har inte riktigt koll på det):

Carinas blogg

Johanna Liberto

Popcornsblogg

Martinas blogg

Cecces blogg