TAX:en

Har ni sett mig i TAX:en. M-m vi har en ny bil förstår ni. Begagnad men ny för oss. En gammal Volvo 850, vit…och med ett avgasrör som mullrar likt den hetaste rallybil ni kan tänka er… (not). Fast enligt mannen så är det inte avgasröret utan katalysatorn…äsch vem bryr sig.

2 thoughts on “TAX:en

  1. Ok, är detta köp bra eller dåligt undrar jag. Ska jag gratulera eller beklaga :-)

    Hur som hoppas jag att den tar dig från A till B.

    Ha det fint

    1. Jo, det kan man ju undra ;) Ett välbehövligt köp för vi behövde en bil med dragkrok, och grejen med att den mullrar så är inte att det är något fel, utan det ska tydligen vara så …häftigt värre liksom..hehe Men jag förstår att du undrade jag utelämnade en del detaljer i inlägget. Kul att du undrade i.a.f.

Comments are closed.