Plåtskylt

Såg ni den här? Plåtskylten jag köpte i Varberg. Texten stämmer rätt bra faktiskt för just nu är jag väldigt trött, men det där kan ju alltid ändra sig förstås. Ibland är man trött, ibland inte. Ibland är barnen glada, ibland inte.

Vet ni, jultidningarna har anlänt. I vanlig ordning ska William sälja och ger sig ut med en gång. Men han verkar lite velig nu för tiden för han kom snart hem igen och vill plötsligt inte sälja…jag tyckte han skulle tänka över saken. Emma vill också sälja såklart och får göra det också men det blev ett himla hoa-baloa när hon inte fick ta den tidningen som William har, och så låg planchen som visar vad man kan tjäna ihop till fel enligt henne, och då tyckte jag hon var väldigt larvig och ryckte bort papperet,…oups det blev en reva i den, och det skulle jag inte ha gjort för nu blev det världskrig. -Dumma mamma, för nu kan jag inte få de där sakerna när papperet är sönder! Förklarade att det gör inget att papperet gick sönder…gaaaah! -Det gör det viiiist deeee!

Så jag lämnade henne för sig själv ett tag. Gick tillbaka och sa förlåt att jag råkade riva i papperet men det går faktiskt att få hem sakerna ändå om man lyckas tjäna ihop till dem. Efter en stund blev vi vänner igen…ojoj man tror det är lugnt på havet men rätt var det är så kom en tromb förbi. Ja det är som det är och jag är nog inte ensam…eller? För visst kan det bara bli så där FEL ibland?

Nu tänker jag inte sitta här och uggla längre. Har försökt få lite inspiration på nätet för att teckna, men den infann sig inte. Det blir en bok och krama kudde, gonatt alla!

2 thoughts on “Plåtskylt

  1. Hihi, skojig skylt! ;)

    sv: Nej, det är faktiskt inte Red Riding Hood som har inspirerat mig. Jag har inte ens sett den filmen :)
    Bilden var egentligen tänkt att föreställa en gränd i typ ”China Town”, mer stadslikt. Men sen fick alla kåpor och det blev medeltid istället :P Den röda färgen valde jag mest för att det blev fint tyckte jag.

  2. Ibland blir allt bara fel. Så är det. Ett förlåt är bra. Men med barn särskilt i tonåren kommer dem, stormarna hux flux, bara så där. Det går över, i promise :-)

    Ha det bra

Comments are closed.