och så hände det…

Gissa vad som hände mig för första gången på snart 7 år?…jo jag blev stoppad av polisen minsann. Yepp, och sa jag inte att när jag väl blir stoppad så är han snygg?…m-m mycket riktigt så såg mr polis bra ut, men jag ville ju inte stirra. Det här var inte ett stopp för fortkörning eller något sådant som tur var, utan en vanlig körkorts- och blåskontroll.

Liten Lisa rotade fram körkortet i handväskan och gav snyggpolisen det med tindrande ögon….nädå. Sen sticker han fram…den där blåsmojängen och säger att jag ska …. blåsa … inte ta i … i …. sekunder ….
Så jag blåser men tar nog i ändå känner jag för jag är lite spänd, men det behövde jag ju inte vara för det gick ju så bra så.

Sen var det tack och hejdå och ha en trevlig dag. Gud, är alla poliser så där trevliga…? När jag kört därifrån så kom jag på vad jag tänkte när jag tog fram körkortet. Jag tänkte att det här är ju mitt första öga-mot-öga möte med en polis på det viset och att jag borde minsann ha berättat det för honom att han var min första…(första?)

Hrm, sen så skulle jag fasen ha tagit kort med mobilen också jue!! Men som sagt jag var lite spänd och kunde inte tänka klart.

Posted in jag

2 thoughts on “och så hände det…

  1. Ha ha ha, du är bra rolig du. Och svaret blir nej på din fråga. Alla poliser är inte trevliga Och inte heller snygga :-)

    Ha en fin kväll

Comments are closed.