Vackert väder

Klematis jackmanii

Goddag! Solen skiner och vi funderar på att leta efter en badplats idag. Det ska bli skönt,..och intressant med två barn som älskar att retas med varandra. Det är lite molnigt och blåsigt men det kan gå. Vi får se hur det blir.

Klematisen blommar nu och den är så fin den här jackmanii, skulle vilja blanda in antingen en till likadan, eller en annan sort så den blir tätare. Jag är nöjd med min hörna i trädgården som den blommar på, där finns många fina blommor som snart slår ut.

One thought on “Vackert väder

  1. Vädret är fint här också idag, men bada är inte min grej… Slappar hellre hemma i trädgården, men nu har jag latat mej lite väl mycket från vattnandet (igen…) så det knappt finns nåt vackert där att vila ögonen på… Hm! <:-)

Comments are closed.