Min första akvarell

Jo jag skrev ju att jag provat måla med akvarellfärger. Det var inte helt lätt, men väldigt roligt. Jag utgick från den här skissen jag gjort tidigare och var just då inspirerad av smäm. Smäm har förresten halva priset på sina A4-prints, superfina och jag har redan beställt en av dessa.

Jag satt och målade med barnen när jag gjorde denna och fick lite gratis färgstänk av dem, så det finns lite rödgröna prickar på den. Men det gjorde inget för det blev ändå lite fel här och där. Det tar väl ett tag innan jag lärt mig handskas med penslar och vattenfärg, darrig på hand som jag är också när det så där pillrigt. Ska man granska så ser man ju att det inte stämmer på vissa ställen. Men jag tänkte att jag inte skulle skriva dem här, utan istället vänta på era kommentarer, good or bad.

Klicka för större.