I Varberg

Efter en lång bilresa kom vi till slut till Varberg. Där strosade vi en stund i hamnen och tittade på alla båtar. Efter det sökte vi upp ett loppis som heter Östra Tullhuset. Oturligt nog kom vi när hon skulle stänga precis och höll på att bära in alla saker, men det var fler än oss som var där och ville titta och ägarinnan var snäll och släppte in oss ändå. Det tog dock ett tag innan man kunde gå in för utanför fanns det en himla massa prylar och möbler.

Kolla in de nygamla skyltarna, det var svårt att välja vill jag lova. Jag köpte en med texten ”Here lives tired parents and happy kids”. Det fanns många roliga skyltar men hade priset varit lite lägre så hade jag gärna köpt flera. Dörren på samma bild skulle jag vilja ha ute på altan, men vi kan ju inte frakta den på taket genom halva Sverige.

Inne var det trångt!…och kvavt. Det fanns så mycket saker så jag visste inte riktigt var jag skulle börja titta någonstans. Fastnade naturligtvis för flera saker än bara plåtskyltarna, och köpte även en nygammal pryl i form av en stålkorg med två glasflaskor i. På den sista bilden finns det mycket som jag var på väg att köpa, men kunde inte shoppa loss för mycket där. T.ex fågelburen, glasburkarna, klockan m.m m.m

Utanför fanns det mycket allmoge, och kistan var väl ball. Tråget eller vad det nu heter skulle jag vilja ha blommor i. Men dessa ting får man fynda på auktion istället tror jag. Barnen klättrade i ett träd när jag var inne i butiken, och tittade på en måsunge som sprang i närheten. Har ni vägarna förbi Varberg…gå in!

Klicka för större!