Hos farbror Micke

Just det vi åkte till Öland och hälsade på barnens farbror Micke med fru och kusinerna. Riktigt trevligt för det var så länge sedan också. Ville inte åka därifrån och plötsligt undrade vi varför vi inte åkte tidigare. Hur som helst tiden räckte inte till så mycket mer än att umgås, samt jag och Madde kollade in lite loppisar och annat.

Vi grillade första kvällen och var uppe alldeles för länge, vissa längre än andra eftersom mannen handlat en leksak till sig själv på Gekås i Ullared. Mmm, leeegooo. Jag jagade flugor halva natten, eländiga kryp som måste upp i ögon och öron när man precis somnat.

Vi sov där två nätter och åkte sedan med till Hultsfred på laglig streetrace, och efter det hemåt eftersom mannen ska jobba nästa vecka. Vi konstaterade också att när mannen jobbat och vi har min sista semestervecka tillsammans så kanske vi åker tillbaka till Öland och stannar där ett par dagar till. Men då tänkte vi kolla in den avlånga ön lite bättre.

Klicka för större!