Badplats Unden

Jag är nog korkast av den korkaste,…för vem sitter på en badplats och inte har en aning om att det är just den vi letat efter så länge?..jo jag naturligtvis. Vi var på Tivedens badplats igår, riktigt fint och barnvänligt vatten. Långgrunt vilket gjorde att även Emma ville bada. Det var lite väl blåsigt och sanden piskade mig i ryggen. Lyckades skapa lite lä bakom våra picknickväskor. När vi kom hem frågade grannen om vi varit och badat, ja på Tivedens badplats sa jag…alltså i Unden menar han på…jag ba öööööh!

 

 

Så vi har alltså hittat till Unden, sjön heter ju Unden och jag trodde att själva badplatsen skulle heta så. Så kan det gå när hjärnan gått på semester. Vi hade med oss makaronsallad, kastade frisbee, barnen badade både med och utan t-shirt, barnen försökte spela minigolf men banan var så sliten och i dåligt skick att det inte ens var värt 20-lappen det kostade.

Det var lite måsar som flög runt och spanade om folk tappat något ätbart så jag fick öva lite på att fotografera. Först förstod jag inte hur måsen flög egentligen på bilden, den blev lite kul ändå. Måsen i närbild gillar jag också för att sandkakan kom med, jag tror inte att jag tänkte på det när jag fotade, ibland ska man ha tur. Skärpedjupet blev bra också.

 

 

 

Att få horisonten rak är nästintill omöjligt, jag försökte verkligen tänka på det och sista bilden har jag fuskat lite och rätat upp den.

Ni borde klicka för större!

 

 

 

3 thoughts on “Badplats Unden

 1. Jättefina bilder och jag klickar för större =)
  Vad har du för tillägg för bildvisning? Jag har lightbox 2 men den strular ofta. Den startar liksom inte bildspelet utan bilderna kommer upp på en egen sida.

  1. Jag har tillägget Lightbox Plus, men har också märkt att det blir sådär när jag bytt tema. Det verkar som att tillägget inte fungerar med en del teman, eller så kan man kanske fixa till det på något vis, men det vet jag inte hur man gör. Jag har istället då tagit ett tema som fungerat med Lightbox Plus, lite irriterande eftersom jag ibland fastnar för ett tema som jag då inte kan ha.
   Bilderna från mötet med delfinen du lade ut fick jag upp som bildspel i alla fall.
   En sak till – det kan bero på hur du lägger upp fotona också, om jag använder ”galleriet” i wordpress så fungerar det inte, men om jag sprider ut bilderna i texten så fungerar det. Mycket märkligt.

Comments are closed.