Vad hände i Motala

Jag kom på här om dan när jag gick igenom bilder att jag har ju inte bloggat om Bike Park i Motala. Vi var där med barn, föräldrar och fältassistenter. Vi blev cirka 15 stycken och fick använda ett släp till alla cyklar. Jag kanske skrev lite kort om det sist när jag bloggade från mannens android.

Hur som helst åkte vi dit för att kolla in själva parken, hur den var byggd, för att få inspiration inför vårt eget bygge nere vid sjön. Barnen skulle få prova parken samtidigt. Alla gav sig iväg direkt utom Emma som var lite avvaktande i början, ville inte ens ta ut cykeln ur bilen, men kom igång när hon såg hur kul storebror och hans kompisar hade.

Det är en väldigt stor park i Motala och så stor blir ju inte den vi bygger i vår lilla ort, men fullt tillräcklig. Kommunen har sagt ja till detta och pengar finns nu att lägga på banan. Vi har börjat röja lite grann, ska skriva lite om det i ett annat inlägg. Kommunen stod även för resan till Motala, samt lunch vilket blev McDonalds till barnens stora glädje.

Vi var där i ett par timmar och hade bra väder, det var lite kallt först men tröjorna åkte snart av eftersom de cyklade så mycket. Det är imponerande vad modiga de är och man ser verkligen, och förstår, hur kul de har. Ni ser bilden som visar en stor del av parken, uppe i det vänstra hörnet bakom träden fortsätter parken upp för ett jättestort berg, och där finns tre gigantiska ramper,…där fick barnen inte cykla ner då vi inte ville ha några brutna ben på vår utflykt.

Glöm inte klicka för bildspel.

 

2 thoughts on “Vad hände i Motala

  1. Vilket utmärkt bra alternativ till skateboard-parker!! Känns ju på nåt vis som att cykling passar lite fler. :-) Önskar er ett stort lycka till med anläggandet av er park.

  2. Skönt i alla fall att det börjar bli finare väder nu! Då kan man sitta ute och läsa andras bloggposter hela dagarna istället för att göra nytta. :)

Comments are closed.